Carte de oaspeti

Ne-ar face o deosebita placere sa va consemnati impresiile si sugestiile in Cartea noastra de oaspeti!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 6 reviews

As dori så adresez cele mai sincere complimente d-ului Ciprian Petrea pentru facilitarea unei sederi desåvårsite si un service impecabil! Atåt pentru dumneavoastrå cåt si pentru intregul personal nu am suficiente superlative ca så vå pot exprima 100% satisfactia mea ca oaspete. Eu voi reveni cu sigurantå in viitorul apropiat, atåt cu familia cåt si in scop de serviciu!

A FOST O NUNTA PERFECTA.... NICI CA PUTEAM ALEGE O LOCATIE MAI BUNA... MANCAREA A FOST DE NOTA 10 ,CAMERA ARATA EXCEPTIONAL,PERSONALUL PRIETENOS IAR PATRONUL # PITA LUI DUMNEZEU# FELICITARI

o locatie perfecta ,o nunta reusita cu multe surprize din partea administratorului iar servirea a fost pe masura.Felicitari din toata inima pentru VILA TOSCA daca s-ar putea am repeta nunta in acelasi loc... FELICITARI !!!!

Am avut o sedere extreme de placuta si comfortabila. Intregul personal al hotelului a fost foarte prietenos, ospitalier si profesionist

Mic, cochet, personal, politicos, exact ce trebuie unei persoane aflate in trecere cu diverse treburi.

Sincere felicitari pentru atmosfera calda, prietenoasa si serviciile de calitate. Regretam faptul ca am stat numai 2 zile.